Montreal tar emot LA Kings natten till söndag i en match gästerna ska försöka studsa tillbaka på vinnarspåret, något jag tror man gör.

Montreal slåss i nedre delen av conferencen och just nu ligger man på en tolfteplats.
Man har vunnit hälften av sina 26 matcher hittills och man har gjort det bra med tanke på förväntningarna.
Nu senast lyckades man besegra Seattle med 2-4 där dock hemmalaget skapade klart mest, och de vann även skotten med 33-16.

Man har ett tungt skadeläge i truppen då namn som Drouin, Gallagher, Hoffman, Price och Byron saknas. Savard och Monahan är även frågetecknen inför matchen, och då truppen inte är särskilt stark så bör man få det svårt här.

Los Angeles kunde inte utmana Toronto i en tuff bortamatch senast och man fick stryk med 5-0.
Hittills har man vunnit 14/29 matcher och man har gjort en hel okej säsong. Det har dock gått lite tyngre på slutet då det bara blivit segrar i tre av de tio senaste, men nu är motståndet beskedligt.

I truppen har man Kopitar, Fiala, Doughty, Kempe och Danault, så det finns en del kvalitet i laget, och jämför man med hemmalaget så är även skadeläget mycket bättre, något som kan bli avgörande i matchen.
Lemieux saknas.

Montreal tillhör ett av de svagare lagen i ligan och här ställs gästerna mot klart enklare motstånd än senast, och här går jag på bortaseger.

Allen (Unconfirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip