Tufft motstånd väntar Montreal när LA Kings kommer på besök, och här tror jag en bortaseger väntar.

Montreal ligger som väntat med i den nedre delen av tabellen då man placerar sig på en trettondeplats i conferencen. Visserligen är det tight med bara tre poäng upp till sjundeplatsen, men man ska inte ha något med toppen att göra.

Närmast kommer man från en 4-2 seger mot Seattle där Monahan klev fram med sina två mål. Med honom i truppen samt spelare som Suzuki och Caufield finns det en del hot offensivt, men truppen håller inte samma nivå som de bättre lagen, och här tror jag man möter ett bra för lag.
Dach, Harris, Harvey-Pinard, Newhook och Savard finns på skadelistan.

LA Kings ser riktigt bra ut

LA Kings forsätter att se riktigt formstarka ut och nu senast tog man en 3-4 seger mot Columbus, vilket var lagets andra raka då man innan dess slog Colorado med 4-1.
Sett till de åtta senaste har man tagit sju segrar där den enda förlusten kom mot Washington. Det var dock en match man var klart bättre i, så man skapade fortsatt mycket lägen.

Nu är det bortais och det är inga problem då man efter tio bortamatcher vunnit samtliga, och det med en målskillnad på 46-18.
Truppen är även den riktigt bra med namn som Kopitar, Fiala, Kempe och Dubois för att nämna några, och här tror jag man fortsätter segertåget.

Montreal står inför en tuff uppgift och ett formstarkt LA Kings tror jag blir för tufft, och här går jag på bortaseger.

Montembeault (Confirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip