Ett skadedrabbat Montreal tar emot ett Minnesota som har klart mer att bevisa natten till onsdag, och här ska gästerna kunna visa sig starkast.

Montreal har gjort det starkt med tre segrar på sex matcher inledningsvis, och man har slagit tuffa lag som Toronto och Pittsburgh.
Man hade tre raka hemmasegrar inför senast, en svit som dock tog stopp senast mot Dallas då man fick stryk med 2-5.

Man har flera tunga avbräck i laget, däribland Armia, Edmundson, Matheson och Byron. På slutet har även Slafkovsky hamnat på skadelistan.
Ser man på backsidan så har man Savard och Wideman som har mycket erfarenhet från spel i NHL. Övriga fyra backar har dock bara gjort 26 matcher tillsammans, så backsidan ser otroligt svag ut, och det är något gästerna bör kunna utnyttja.

Minnesotas inledning på säsongen har varit allt annat än bra då man efter fem matcher bara tagit tre poäng, och hittills har det bara blivit en seger då man slog Vancouver efter förlängning. Det ska dock sägas att motståndet varit riktigt bra.
En stor anledning till de svaga resultaten är det defensiva spelet då man släppt in alldeles för många mål, och i snitt har man släppt in runt fem mål per match, vilket inte håller.
Detta är dock den enklaste uppgiften man haft hittills, så nu är det lite upp till bevis.

I laget har man stjärnor som Kaprizov och Zucarello samtidigt som man har en talang i Boldy, och samtliga har gjort en bra inledning. Framåt finns det således bra kvalitet, och även om defensiven har mer att önska så ska man kunna såra ett Montreal med en svag defensiv, vilket bör räcka till seger.
Greenway saknas samtidigt som Mermis är tveksam.

Montreal har gjort det bra med tanke på förutsättningarna men då defensiven är försvagad så är känslan att man får det tuffare framöver, och jag tror inte man räcker till mot ett i grunden klart bättre Minnesota.

Allen (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip