I Bell Centre ska Montreal ta emot Minnesota, en tuff uppgift för hemmalaget.

Montreal har plockat poäng i båda matcherna hittills då man först tog poäng av Toronto där man föll efter straffar. Därefter slog man Chicago med 3-2 på hemmais, ett förmodat bottenmöte, och nu är det helt annan kaliber på motståndet.

I truppen har man namn som Suzuki, Caufield, Monahan och Dach för att nämna några skickliga spelare offensivt.
Till denna matchen har man dock fått Kirby Dach skadad vilket är ett stort avbräck offensivt då han tillhör en av de mer framträdande spelarna i laget, och med tanke på att truppen redan är svag så bör man väga för lätt.

Minnesota studsar tillbaka

Minnesota knep en seger i premiären mot Florida med 2-0, och det tack vare en Filip Gustavsson i kassen som gjorde en ruskigt bra insats.
Senast gick det inte lika bra då man släppte sju kassar mot Toronto, och det slutade med en 7-4 förlust.
Nu är dock motståndet det klart svagaste man mött hittills under säsongen då både Toronto och Florida tillhör de bättre lagen.

Man har fått Matthew Boldy på skadelistan vilket är riktigt tungt, men samtidigt har hemmalaget också en tung skada.
Ser man på laget så har man betydligt mer kvalitet än vad Montreal har trots tapp av spelarna som Klingberg och Dumba inför säsongen, och man ska ha bra chans att studsa tillbaka på vinnarspåret direkt.
Utöver Boldy förväntas Spurgeon saknas.

Montreal har gjort det bra hittills men truppen är svag och med skadan på Dach ser man ännu tunnare ut, och jag tror mest på bortaseger i matchen.

Allen (Unconfirmed) - Gustavsson (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip