Montreal och Nashville ska göra upp, och här har jag en idé.

Montreal kommer från två raka förluster där man förlorat med 4-0 och 4-1, så målskyttet har varit lite trögt de senaste matcherna.
På slutet har man även saknat spelare som Drouin och Tatar offensivt, och det är tunga avbräck. Drouin är fortsatt borta precis som Mete, och det ser även ut att Tatar fortfarande saknas.
Man ligger tolva i conferencen och har en bit upp till slutspel, och man kommer med största sannolikhet att missa det.
Även hemmaspelet har varit tveksamt under säsongen då man bara vunnit 14/36 hemmamatcher.

Nashville har gjort en ganska svag säsong då man ligger på en tiondeplats i conferencen. Man kommer dock från två segrar där man vunnit med 2-0 och 0-1 mot Dallas, och Saros har varit riktigt bra i de matcherna. Nu får han fortsatt förtroende här, och fortsätter man att spela som de senaste matcherna så bör man ha bra segerchans.
Man är med i kampen om slutspel och det är såklart något man ska lösa med tanke på truppen, men då gäller det att avsluta bra resterande delen av grundserien.
Ser man på poängskörden under säsongen så har man faktiskt tagit lika många poäng på bortaplan som hemma, och då har man spelat två färre matcher på bortaplan, så det är ingen större nackdel att spela borta och här tror jag man har bra möjligheter att vinna matchen.
Skadeläget är bra och det är bara Hamhuis som är tveksam inför matchen.

Här tycker jag gästerna känns klart hetast då man kommer från två bra insatser samtidigt som hemmalaget har ett par tunga skador, och jag väljer därför att gå på bortaseger.

Price (Confirmed) - Saros (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip