Inatt spelas bara en match i NHL. Det är Montreal som gästas av Devils, och jag tror gästerna kan störa här.

Montreal kommer med en riktigt tveksam insats i ryggen då man förlorade mot Boston med 1-8 senast. Price startade i kassen men blev utbytt efter fem insläppta mål efter 21 minuter. Det hjälpte föga då Kinkaid släppte tre och krossen var ett faktum. Imponerande av Boston då man saknade spelare som Backes och Bergeron.
Detta var lagets femte raka nederlag och ser vi till de två senaste insatserna så har man läckt ordentligt bakåt med 13 mål där man näst senast förlorade mot Rangers med 5-6 trots en 4-0 ledning tidigt i andra.
Man saknar fortsatt Drouin och Byron ser också ut att missa matchen.

NJ Devils kommer från en 2-3 förlust mot Minnesota. Boqvist gjorde sitt första mål i NHL och det var riktigt kul ur svenskt perspektiv.
Man ligger dock fortsatt näst sist i conferencen och det krävs uppryckning för att man ska kunna klättra. Truppmässigt har man ett rätt intressant lag med spelare som Subban, Hall, Hischier och Palmieri där man bör kunna krävs mer än man visat. Nu möter man dock ett hemmalag som rasat ihop i två raka matcher och det bör man kunna utnyttja.

Detta tycker jag är ett jämnare möte än vad oddsen visar. Framförallt då hemmalaget visat upp stora brister defensivt på slutet, och jag tror absolut gästerna kan stå upp bra i matchen.

Price (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip