Dags för den intressanta matchserien mellan Montreal och Philadephia att fortsätta, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Montreal har sedan omstarten hunnit med att slå Pittsburgh med 3-1 i matcher, något som gjort att man tagit sig till åttondelsfinal.

I matchserien mot Philadephia så har man visat sig vara svåra att möta, och Philadephia har fått kämpa rejält för segrarna.
I segerchansen näst senast vann man med klara 0-5, och det efter att Price återigen gjort en kanonmatch i kassen.
Man har dock ett 1-2 underläge att försöka vända på, något som inte kommer att bli helt enkelt.

Det är just Price som är en av de bidragande faktorerna till framgångarna på slutet då han ryckt upp sig rejält.
I grundserien hade han en räddningsprocent på 90.88%, och jämför man det med i slutspelet här då han står på 95.33 så är det en enorm skillnad.

I laget finns det absolut kvaliteter, men jag tycker man har en bit upp till sina motståndare, och man får lita mycket på Price i kassen.
I laget saknas Alzner.

Philadephia har imponerat hela säsongen och man fortsatte även att imponera efter uppehållet.
Man vann samtliga matcher i seedningsgruppen, och det mot lag som Boston, Washington och Tampa Bay.

I åttondelen har man spelat tre matcher mot Montreal, och det har resulterat i två segrar och en förlust.
Näst senast förlorade man med 0-5, och siffrorna var i överkant då matchen var jämnare än så, och Hart hade en tuff dag i kassen.

Senast var han tillbaka och skulle kräva revansch, något han gjorde då han höll nollan och räddade samtliga 23 skott. Matchen vann man med 0-1, och det efter att Voracek gjort mål efter fem minuter.

Jag håller Philadephia som det starkare laget i matchserien, och med Hart längst bak så har man ett starkt och komplett lag i samtliga delar.
Saknas gör Morin och Lindblom.

Här tror jag Philadephia har bra chans att vinna matchen och koppla ett järngrepp om matchserien, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Price (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip