Formsvaga Montreal tar emot formstarka Seattle hemma i Bell Centre natten till tisdag, och här ska gästerna ses med goda segerchanser.

Montreal bröt men sju matcher lång förlustsvit senast då man besegrade St Louis med 5-4, och man fick fart på offensiven. Man släppte dock in fyra mål och ser man till vissa av förlusterna tidigare så har man förlorat med 7-2 mot Florida, 9-2 mot Washington och 6-3 mot Nashville, så man har stora problem defensivt, något som måste bli klart bättre om man ska vinna denna matchen.

Man ligger näst sist i conferencen och ser man på truppen så är den svag även om Caufield, Suzuki och Dach levererar offensivt. Man har även skador som stör på bland annat Gallagher, Guhle, Matheson och Monahan, så truppläget är inte optimalt då flera bra spelare saknas, och man bör få svårt att följa upp segern senast.

Seattle kommer från en rejäl urladdning då man senast slog Ottawa med 4-8 på bortais, en seger som även var fjärde raka. Formen är även riktigt bra då det utöver Ottawa blivit segrar mot Toronto, Edmonton och NY Islanders, så motståndet har varit riktigt tufft.

Nu väntar precis som senast bortais men där har man presterat riktigt bra då bara Vegas har högre poängsnitt i conferencen, och hittills har man tagit tolv segrar efter 18 bortamatcher.
I truppen hittar vi bra spelare i Burakovsky, Beniers, Eberle, Dunn och McCann för att nämna några, och jämfört med hemmalaget så är läget i laget klart bättre då bara Donskoi saknas samtidigt som Driedger är ett frågetecken.

Montreal lyckades knipa en seger senast efter en längre förlustsvit. Man har dock stora problem defensivt och mot ett Seattle som gjort 24 mål på de fem senaste matcherna bör man få det tufft i egen zon, och jag tror gästerna visar att man är klassen bättre.

Allen (Unconfirmed) - Jones (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip