Montreals säsong är otroligt tuff och då man här ställs mot tufft motstånd bör man få problem i matchen.

Montreals säsong är allt annat än bra då man just nu är jumbo i hela ligan, och totalt sett har man bara plockat 23 poäng på 48 matcher.
Totalt sett har det blivit åtta segrar efter 48 matcher vilket rentav är ett fruktansvärt dåligt resultat.
Nu senast åkte man på sin tionde raka förlust då Buffalo blev för svåra, och siffrorna skrevs till 3-5.

Man gör såväl minst mål i ligan samt släpper in flest, så det är inte alls mycket som funkar i laget.
Toffoli som gjort 26 poäng på 37 matcher har även lämnat laget för Calgary och med det blir man av med en av sina bästa poängplockare, och här bör man få väldigt tufft att hävda sig.
Allen, Drouin, Edmundson, McNiven, Perreault, Pitlick, Price och Savard förväntas missa matchen samtidigt som Dvorak och Chiarot är tveksamma.

St Louis ligger trea i conferencen och framför sig har man bara starka Colorado och Minnesota, så man har helt klart gjort en fin säsong hittills.
Nu senast tog man sin andra raka seger då Ottawa besegrades på bortais, och det med siffrorna 2-5 efter att Tarasenko och Buchnevich gjort tre poäng vardera.

Truppen har en riktigt fin spets i spelare som Tarasenko, Kyrou, O’Reilly och Schenn för att nämna några. Bredden är även den fin då man har flera kedjor som levererar framåt, och här ska man vara numret större än hemmalaget.

Montreal har en del skador i truppen samtidigt som man gör en usel säsong, och mot ett starkt St Louis bör man inte ha mycket att hämta, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Montembeault (Unconfirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip