Dags för tredje matchen i Stanley Cup-finalen mellan Montreal och Tampa Bay, och här tror jag vi får se en underhållande match.

Montreal förlorade den första matchen med 5-1 där man spelmässigt hade det tufft, och man fick bara iväg 19 skott på mål.
Nu i den senaste matchen gjorde man dock en klart bättre insats då man trots 3-1 förlusten skapade en hel del lägen, något som också 43 skott på mål visade.
Man hade dock svårt att få in puckarna bakom en bra spelande Vasilevski, men man skapade helt klart lägen för att kunna vinna matchen.

Nu är det underläge med 2-0 i matchserien och nu när man vänder hem till hemmais så står man inför en oerhört viktig match då en förlust skulle vara väldigt kostsam, så jag räknar med att man är ännu hetare framför mål i denna matchen.

Just på hemmais har man varit bra den senaste tiden då man vunnit fem av sina sex senaste matcher, så jag ser det som en klar fördel, men ska man vinna lär det krävas en del mål framåt.
Saknas gör Drouin och Tatar samtidigt som Evans är tveksam.

Tampa Bay fortsätter att ånga på mot att vinna Stanley Cup då man nu skaffat sig 2-0 i matcher.
Senast lyckades man vinna med 3-1 trots en lite sämre insats, och det trots att stjärnor som Kucherov och Point fick kliva av isen utan poäng.

Just offensivt är man sylvassa då man har fyra spelare i topp i poängligan i slutspelet, och Kucherov sticker ut extra då han är uppe i 30 poäng på 20 matcher, en siffra som är riktigt bra.
Man har dock även en bra bredd framåt då flera spelare kan producera, så som lag håller man en väldigt bra nivå.

Nu är det första bortamatchen i finalserien och hittills har man vunnit sex av nio bortamatcher i slutspelet, en siffra som är riktigt bra.
Man lär dock ställas på prov mot ett desperat hemmalag som kommer göra allt för att vinna, något som gör att jag tror vi får se en målrik och underhållande match.
Tveksam är Killorn.

Montreal stod för en bra insats trots förlusten senast och jag tror man återigen kliver ut och gör en bra match. Man möter dock ett bortalag med en sylvass offensivt så det lär krävas en del mål för att vinna matchen, och jag väljer således att gå på överspelet i matchen.

Price (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip