Dags för den fjärde matchen i Stanley Cup-finalen mellan Montreal och Tampa Bay, och här har gästerna chansen att ta hem bucklan.

Montreal ligger riktigt illa till då man förlorat samtliga tre matcher hittills i finalserien, och skulle man förlora här så är gästerna mästare.
Nu senast så blev det en 3-6 förlust i en match man hade stora problem med Tampas sylvassa offensiv, något man även haft i samtliga matcher då man släppt in 14 mål på tre matcher.

Kikar man på Carey Price så har han storspelat i slutspelet fram till finalen då han stod på fina 92.4% i räddningsprocent, och han underlättade rejält för laget så de kunnat ta sig till final.
Nu i finalserien har han haft det klart kämpigare då han bara står på 83.5%, något som gör det väldigt svårt att vinna matcher.
Han har dock inte fått någon större hjälp av försvaret, och mot ett lag som Tampa Bay så måste samtliga spelare vara på topp.

Nu är det en ny hemmamatch och på hemmais har man gjort det bra tidigare under slutspelet, men efter förlusten senast så tror jag att man tappade en hel del självförtroende, och risken är att man åker på en ny förlust här som gör att säsongen tar slut.
Saknas gör Drouin samtidigt som Evans är tveksam.

Tampa Bay forsätter att dundra på mot att vinna Stanley Cup då man senast vann med 3-6, något som gör att man bara är en seger ifrån att avgöra matchserien.
I den senaste matchen så fortsatte man visa en fruktansvärt bra offensivt då man gjorde sex mål, och kollar man totalt så har man gjort 14 mål på tre matcher i finalserien.
I matchen stod Vasilevski för ett par tveksamma ingripanden som resulterade i mål bakåt, men här bör han kliva fram och vara klart bättre.

Nikita Kucherov fortsätter att leda laget offensivt då han totalt gjort 32 poäng i slutspelet, och med det leder han den totala poängligan klart då kedjekompisen Brayden Point ligger tvåa med 23 poäng.
Utöver dessa spelare så har man Stamkos, Hedman och Palat för att nämna några, så truppen håller en väldigt hög nivå, och man bör ha bra chans att spela hem bucklan redan i denna matchen.
Tveksam är Killorn.

Montreal har gjort en strålande säsong men i finalserien har man haft det otroligt tufft mot ett klart bättre Tampa Bay, och här bör gästerna ha bra chans att ta en ny seger och avgöra matchserien.

Price (Confirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip