Natten bjuder på match mellan Montreal och Toronto, och här har jag min idé klar.

Montreal kommer från en 1-2 seger mot Calgary i en jämn match där resultaten absolut kunnat vara annat.
Skönt för laget var dock att man kunde knipa en seger efter två raka nederlag mot samma lag, så det påverkade nog självförtroendet en del.
Formen är dock rätt svag då segrarna kommit sporadisk på slutet, och kikar man på de tolv senaste matcherna så har det bara blivit fyra segrar, en siffra som är rätt klen.

Truppen håller en rätt bra nivå då man har spelare som Toffoli, Tatar, Suzuki, Weber och Petry i laget, men kikar man mot de bästa lagen så har man en bit upp.
Nu är det hemmais som gäller och där har man haft en del bekymmer då man bara vunnit 10/22 matcher, och här är känslan att man kommer få en del problem.
Saknas gör Price och Gallagher samtidigt som Drouin och Byron är tveksamma.

Toronto kommer med två raka segrar i ryggen då man slagit starka Winnipeg i båda matcherna, och spelmässigt har det sett bra ut.
Formen känns även den uppåt då man innan segrarna hade fem raka förluster.
Nu senast blev det 1-4 där hela laget stod för en stabil insats, och gör man en liknade match här så bör man ha en riktigt bra segerchans.

Truppen är urstark då man har spets i spelare som Marner, Tavares, Nylander och Matthews, och detta är spelare som är sylvassa offensivt.
Man har även en riktigt bra bredd i truppen då samtliga kedjor kan producera framåt, och det är något som bidragit till att man leder divisionen.

Nu är det bortais som gäller men där har man visat upp ett riktigt bra spel då man vunnit 16/24 matcher, och faktum är att man plockat fler poäng än på hemmaplan under säsongen.
Saknas gör Andersen, Bogosian och Hyman.

Toronto kommer från två stabila insatser till denna matchen och då även formen är på uppgång så bör man ha en bra segerchans, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Allen (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip