Bottenlaget Montreal kommer med två raka segrar till nattens match där man ställs mot Toronto, och trots det så bör man få det väldigt tufft i matchen.

Montreal är jumbo i hela ligan då man enbart spelat ihop 27 poäng på 50 matcher, och hittills har man vunnit 10/50 matcher.
Efter en svit på tio raka nederlag har man nu tagit två raka segrar där de kommit efter förlängning och straffar.
Detta har givetvis gett självförtroende till laget, men även om man avslutar säsongen starkt så är slutspel redan förlorat.

Truppen är en av ligans svagaste och då man även har mängder med skador på spelare som tex Drouin, Armia, Dvorak och Edmundson för att nämna några så är truppen ännu tunnare, och med tanke på kvaliteten på motståndet här så bör man få svårt att förlänga segersviten.
Utöver nämnda spelare förväntas Allen, Perreault, Pitlick, Price, Savard och Schueneman missa matchen.

Toronto ligger på en sjätteplats i conferencen och det är en okej placering. Samtliga lag ovanför i tabellen har dock spelat fler matcher, och vid seger här knappar man in.
Man kommer till matchen med en 3-6 förlust mot St Louis där det stod 3-3 efter två perioder, och man tappade matchen i den sista perioden. Motståndet är dock av klart svagare kaliber här, och man bör vara revanschsugna efter förlusten.

Till skillnad från Montreal så har man inga avbräck som stör och tar man en titt på laget så har man stjärnor som Marner, Matthews, Tavares, Nylander och Rielly, spelare som håller en väldigt bra nivå, och man bör kunna ta en bekväm seger mot ett skadeskjutet Montreal.

Montreal har flera avbräck samtidigt som truppen är svag och då man ställs mot ett revanschsuget Toronto som är ett klart bättre lag så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Montembeault (Unconfirmed) - Mrazek (Confirmed)

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT