Dags för match fyra mellan Montreal och Vegas, och här har gästerna revansch att utkräva.

Montreal fortsätter att överraska denna säsongen då man är ett av fyra lag som är kvar, och nu har vunnit två raka matcher mot Vegas.
Det betyder att man nu har en 2-1 ledning i matcher, och man är bara två segrar ifrån att spela final i Stanley Cup.
Nu senast blev det en 3-2 seger efter förlängning, men spelmässigt var segern knappast rättvis då man skapade klart färre målchanser än gästerna, och Price var riktigt vass i kassen då han räddade 43/45 skott. Man fick även kvitteringen med 1.55 kvar till skänks då Fleury stod för en ruskig tavla, och Anderson kunde bara sätta in pucken i öppen kasse.

Nu är det en ny hemmamatch och man har läge att koppla ett ordentligt grepp om matchserien vid seger här. Precis som i tidigare matcher så gäller det dock att Price fortsätter att övertyga mellan stolparna, men här tror jag att Vegas kommer kliva upp en nivå till, och då man inte har samma nivå i laget så tror jag att man får det tufft.
Saknas gör Drouin samtidigt som Tatar och Evans är tveksamma.

Efter segern med 4-1 i den första matchen så har nu Vegas förlorat två raka matcher, något som gör att man nu är i underläge i matchserien, och en ny förlust här vore riktigt kostsam.
Nu senast så var man på väg mot en seger då man hade 1-2 med bara 1.55 kvar att spela, men då stod Fleury för en grov tavla, något som gjorde att Montreal bara kunde lägga in kvitteringspucken.
Man förlorade sedan efter förlängning, men man skapade en hel del lägen, och nu gäller det att vara effektivare i avslutningslägena.

Man har visat i tidigare matchserier att man har en stark lagmoral då man varit i underläge både mot Minnesota och Colorado tidigare, så man har klivit fram när det gäller som mest, något jag tror man gör även nu trots att finalplatsen fortfarande lever vid en förlust.

Kikar man på laget så håller man en klart högre nivå än vad Montreal gör då man både har bättre spets och bredd i laget, och här tror jag att spelare som
Karlsson, Marchessault och Stone går ut och visar klass.
Saknas gör Krebs samtidigt som Stephenson är tveksam.

Vegas vill absolut inte ge Montreal en 3-1 ledning i matchserien och här tror jag att man går ut och visar att man är det klart bättre laget, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Price (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip