Tisdagsnatten bjuder på hockey mellan Montreal och Winnipeg, och här har hemmalaget chansen att vinna och slå ut gästerna, något man bör ha bra chans att göra.

Montreal har gjort ett väldigt bra slutspel hittills då man i åttondelsfinalen slog ut starka Toronto med 4-3 i matcher, något som verkligen imponerar.
I de tre matcherna man spelat mot Winnipeg nu så har man tagit tre raka segrar, vilket gjort att man nu har ett järngrepp om matchserien.

Nu senast blev det en 5-1 seger där man spelade väldigt bra, och det var andra gången på tre matcher man gjorde fem mål på Winnipeg, så man har verkligen ett övertag mentalt.
Man visade även att samtliga kedjor är med och bidrar då tre av de fyra kedjorna var inblandade i målen, något man även sett i tidigare matcher, och här bör man ha en bra chans att vinna och stänga matchserien.
Saknas gör Drouin, Evans och Merrill samtidigt som Tatar är tveksam.

Winnipeg tog sig förbi åttondelsfinalen genom att slå ut Edmonton med 4-0 i matcher, och man visade upp ett riktigt bra spel då man i flera matcher stängde ner Draisaitl och McDavid fullständigt.
Här i matchserien mot Montreal har man dock haft det klart tuffare, och man ligger riktigt risigt till då Montreal har 3-0 i matcher.

Senast blev det en klar 5-1 förlust där man aldrig riktigt var nära, och insatsen var riktigt svag.
Defensivt såg man också oerhört bleka ut då Montreal fick komma till lägen alldeles för lätt, och Hellebuyck hade ingen lätt uppgift i kassen.

Man saknar fortsatt en av sina viktigaste spelare i Scheifele som fortfarande är avstängd, och då han snittat över en poäng per match under säsongen så förstår man vilket avbräck det är.
I truppen har man annars spelare som Wheeler, Connor och Ehlers som håller en bra nivå, men överlag har man sett alldeles för bleka ut under matchserien, och här tror jag att man återigen får det för tufft.
Utöver Scheifele saknas Beaulieu samtidigt som DeMelo är tveksam.

Montreal har vunnit tre raka matcher vilket gjort att man har självförtroendet på topp, och då man möter ett skakat Winnipeg som inte har råd att förlora så tror jag att man återigen visar sig starkast, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Price (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip