Montreal tar emot Winnipeg under natten till tisdag och här borde hemmalaget få det tufft då man möter ett klart bättre Winnipeg.

Montreal har haft en otroligt tuff säsong då man enbart spelat ihop 51 poäng på 72 matcher, vilket också gjort att man ligger sist i conferencen.
Offensivt har man haft problem samtidigt som man defensivt släppt in massor av mål då bara Detroit släppt in fler, så det är inte mycket som stämt under säsongen.
Man har tagit två segrar på de sju senaste matcherna och även om en seger kom mot starka Tampa Bay så är formen inte särskilt bra.

Framåt får Suzuki, Caufield och Drouin dra ett tungt lass då en hel del spelare inte kommit upp i nivå. Den sistnämnda är dock på skadelistan, vilket är ett stort minus.
I övrigt så förväntas Byron och Barron missa matchen, och då man inte alls håller samma nivå som gästerna så bör man väga för lätt.

Winnipeg har en hel del skicklighet i sitt lag då man bland annat har Connor som gjort 41 mål hittills samt spelare som Scheifele, Ehlers, Dubois och Schmidt för att nämna några, så spetsen är klart bättre än hos hemmalaget.
Nu senast bröt man även en fyra matcher lång förlustsvit då man slog Ottawa med 3-4, något som lär har stärkt självförtroendet, och det var återigen spelare som Connor och Ehlers som visade vägen.

Även om det ser tufft ut att lösa en slutspelsplats så är det fortfarande inte helt kört, och så länge chansen finns kommer motivationen att finnas i laget, något som inte gäller hemmalaget då de varit borta sedan länge.
Perfetti, Stanley och Wheeler förväntas missa matchen samtidigt som Harkins är tveksam.

Montreal är jumbo i conferencen samtidigt som säsongen har varit riktigt tuff och då man ställs mot ett Winnipeg med fin spets i laget så finns risken att man får det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Allen (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip