Fredagsunderhållning i form av Mora - AIK, och jag har min vinnare klar i matchen.

Mora kommer från en imponerande seger borta mot Karlskoga. Det är en erkänt svår bortamatch och man lyckades vinna med 4-5.
Man hade en 2-5 ledning inför tredje perioden, sedan tog Karlskoga över i sista perioden men man lyckades hålla undan.
Man har spelat upp sig på slutet när man plockat in spelare som Gazley, Harris och Ranford, och nu har man fler producerande kedjor än förstalinan.
Powerplayspelet har sett bra ut på slutet och man har gjort fem mål i spelformen de fyra senaste matcherna.
Man gör sina bästa matcher hemma i Jalas Arena, och med tanke på formen man kommer med så ska chansen på en ny seger vara bra.

AIK fortsätter att gå riktigt tungt i ligan. Senast drog man på sig en ny förlust då Björklöven blev för svåra. Siffrorna skrevs till 2-5 och nu har man sju raka förluster. Bröderna Ahlström stod för varsitt poäng senast och de kommer göra nytta för laget. Det är dock inga spelare som lyfter laget avsevärt, och man kommer få det fortsatt tufft i serien.
Nu är det bortaplan som gäller och där har man elva raka förluster, och man har bara spelat in tolv poäng på sina 17 bortamatcher.

Mora är inget stjärngäng på något vis, men man har dock fått in spelare som kan producera. Nu när man ställs mot jumbon AIK så ska man vara numret större, och jag tror vi får se en hemmaseger här.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT