Mora IK tar emot AIK på hemmais under fredagskvällen och min teori inför nedsläpp är att denna batalj ska ha goda chanser att bjuda på många mål.

Mora har på åtta framträdanden i serien hittills inte vunnit en enda tillställning under ordinarie speltid. Samtidigt har de bara lämnat tre av åtta utan poäng, så Mora är ett lag som är svårslagna. Hemma i Mora har de fixat poäng i två av tre framträdanden hittills och här noteras de för en målskillnad på 9-11 på tre matcher.
Senast AIK var här vann gästerna med 5-1, men nu går Mora för säsongens första trepoängare och i min värld är det upplagt för målfest.

AIK kommer från två raka förluster. Först föll de borta mot Västerviks IK med 6-3 och därefter föll de på Hovet i Stockholm mot Västerås IK med 5-2. Defensiven lämnar mer att önska alltså, men offensivt har de ett lag av relativt hög klass, vilket de visat upp tidigare under säsongen.
Vanligtvis görs det en hel del mål när dessa lag är i farten. Blickar vi tillbaka i head to head-statistiken så har fyra av de fem senaste lagen emellan gått över 5,5 mål och jag tror helt enkelt att det fortsätter så.

SPELTIPS
Över 5,5 mål i matchen till 1.60 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip