Serieledande Björklöven ska gästa Mora i vad jag tror kan bli en underhållande match, och jag tror på bra målmöjligheter.

Moras styrka denna säsongen ligger i defensiven då man har flera bra backar namnmässigt. Man har släppt in 27 mål på tolv matcher, ett bra snitt med tanke på att man ligger sjua i tabellen, och det är bara Björklöven, Timrå och Modo som släpper in färre mål.
Offensivt finns det såklart mycket mer att önska då man bara gjort 21 mål, och mycket kretsar kring Bejmo, Ljunggren och Persson. Man måste få igång fler spelare offensivt även om truppen helt klart är begränsad.
Man kommer från en 2-3 seger på straffar mot Västervik, och på hemmaplan är jag inte främmande för att man får in ett par puckar här.

Björklöven är serieledare och man vann toppmötet mot Timrå senast på hemmaplan med 3-1.
Offensivt ser man riktigt bra ut med spelare som Crandall och Hutchings. Man har även plockat in Vesel som gjorde mål direkt i debuten för tre matcher sedan, men man har många namn att prata om.
Man har vunnit 10/13 matcher och det är ett imponerande facit.
Nu är det bortaplan mot ett Mora som inte förlorat med mer än uddamålet hemma, och det lär bli en tuff batalj där man måste vara helt på topp.

Jag tror på en match där vi får se en del mål då hemmalaget bör kunna stå emot bra samtidigt som vi vet om hur vassa gästerna är offensivt.

Speltips: över 3,5 mål och jag investerar 2u hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip