Smidjegrav Arena kan mycket väl stå för söndagsunderhållningen då Mora IK tar emot Björklöven under söndagseftermiddagen.

Mora har i deras senaste match lyckats bryta förlustsviten på fyra raka då de slog Västerås här på hemmais med 3-2 efter straffläggning. Som tabellen målas upp just nu är hemmalaget nästjumbo, så det var två minst sagt välbehövliga poäng som MIK spelade in där. Mora har 17 poäng på kontot totalt efter lika många matcher. För att ta sig upp på "säker mark" skiljer det dock bara en poäng mot Almtuna, men då har MIK också två matcher färre spelade i en något haltande tabell.

Björklöven kommer från seger i toppmötet med BK Karlskoga på hemmais. "Löven" tog hem den matchen med 4-2, vilket gav andra raka trepoängaren för deras del. Bortamatchen som Umeå-laget gjorde innan vinsten mot Karlskoga spelades på Hovet i Stockholm och där vann Björklöven också fast då med 5-2 istället. Senaste gången Mora tog emot "Löven" vann gästerna med 3-2 och gången innan det vann Björklöven med hela 8-2, men då i deras hemmaarena.

Nu behöver Mora poäng, men så även Björklöven som vill behålla sin plats i toppen där de jagar tabelltvåan Modo så min idé inför nedsläpp denna gång är att det blir ett nytt målkalas mellan dessa lag.

SPELTIPS
Över 5,5 mål till 1.64 hos LeoVegas / Unibet / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip