Mora möter Djurgården 18.00 under lördagen. Oddset vi får på Djurgården just nu är 2.10 och det tycker jag helt klart är i överkant då det skiljer en hel del i klass här. Oddset spelas med en flatinsats och placeras hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe .

Mora är i botten för att stanna där. Man hade under en kortare period ett fint spel med fina resultat, men nu verkar det dala igen. Två stora förluster mot Luleå och Växjö. Nu är det dags att möta ännu ett riktigt vasst storlag och jag tror att Mora får det väldigt tufft.

Djurgården har varit inne i en kall period med tre raka förluster. Man fick dock slå tillbaka med en riktigt skön seger precis innan uppehållet mot guldkandidaten Växjö på hemmais med 4-2. En oerhört viktig seger för Djurgården som var lite under isen. Med ny energi i laget kan jag inte se hur Mora ska kunna bjuda upp till dans. Det är dessutom oerhört viktiga poäng på spel för Djurgården som hamnat efter i tabellen en del.

Om man kollar på hur lagen ser ut i specialteams är det rätt klar fördel för Djurgården. Lagen är lika bra i BP men i PP är Djurgården klart starkare än vad Mora är. Men så ska det vara för det är verkligen klasskillnad mellan dessa två lag. Djurgården ska ha oerhört goda möjligheter att nå en SM-final i SHL denna säsong samtidigt som Mora verkligen får passa sig för att inte åka ur SHL i år.

Mora och Djurgården har mötts två gånger denna säsong. Första mötet vann Djurgården enkelt på hemmais med 4-1 samtidigt som man senast förlorade borta mot Djurgården efter OT. Djurgården förlorar inte två i rad borta mot Mora. 2.10 på DIF är för högt i min bok.

Match: Mora - Djurgården
Spel: Djurgården
Odds: 2.10
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip