Mora ställs mot HV71 19.00 i månadens sista match i SHL. Det är ett lag som det verkligen glöder om och det är HV71, i skrivande stund betalar Nordicbet , Betsson och Betsafe 2.20 på en seger till HV71 och det tycker jag helt klart är spelvärt med en flatinsats.

Mora kommer från en seger i sin senaste match då man besegrade Brynäs med 4-1 på bortais och nu för första gången på väldigt länge ligger på säker mark i SHL-tabellen. Detta är givetvis en oerhörd energiboost för Mora, men det är inte säkert att det räcker med energi när man ställs emot HV71 idag. Det går dessutom heller inte att lite på Mora. Man slog Brynäs med 4-1 på bortais som är jättestarkt samtidigt som man i de två matcherna innan det föll med 5-1 borta mot Linköping SAMT föll med hela 0-5 HEMMA mot Timrå. Mora har haft en fin period den senaste tiden bortsett från dessa två förluster, men som jag var inne på, det går inte att lita på Moras spel och HV71 är otroligt starka för stunden.

HV71 som sagt, vilken otroligt uppryckning man har gjort den här säsongen av SHL. Från att ha varit nere i det djupa bottenträsket till att nu ligga femma i SHL med endast fem poäng upp till serieledning. HV71 har verkligen printat poäng under en längre tid nu, HV71 har tagit tre poäng i TOLV av sina sjutton senaste matcher, ett otroligt poängsnitt. Formen just nu är dessutom mycket god med tre raka segrar. Vinst 3-2 borta mot Brynäs, seger 4-2 hemma mot Växjö och nu senast jättekrossen hemma mot Timrå som slutade med 7-1-seger. HV71 är verkligen glödheta just nu och jag tror denna form kommer fortsätta i matchen mot Mora. Bortalaget till 2.20 hos Nordicbet mm spelar vi!

Match: Mora - HV71
Spel: HV71
Odds: 2.20
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip