Dags för den tredje matchen i kvartsfinalserien mellan Mora och Karlskoga, och efter två raka nederlag för Mora så är man illa ute.

Mora förlorade det första mötet med 2-0 där det sista målet kom i öppen kasse, och det var överlag en jämn match, men trots 35 skott på mål fick man inte hål på en bra spelande Volden.
Nu senast blev det en ny förlust där siffrorna skrevs till 2-1 efter att man fått in en reducering i mitten av den sista perioden, men närmre än så kom man inte, och Volden stod återigen för en stabil match.

Nu är det hemmais i en väldigt viktig match då ett 0-3 underläge i matchen skulle vara riktigt svårt att vända. Det finns bra spelare i Persson, Ljunggren, Wernblom och Carlsson som helt klart är ett hot offensivt, och nu gäller det verkligen att de kliver fram.

Karlskoga sitter i förarsätet efter att man vunnit de två första matcherna på hemmaplan, och Lars Volden har varit en stor bidragande orsak till segrarna då han varit riktigt bra.
Det har dock varit jämnt målmässigt och även om man är ett bra lag så är man inte överlägsna motståndarna.

Det finns fin kvalitet i laget då man förutom målvaktssidan har spelare som Björklund, Rekonen, Lindquist och Lilja för att nämna några, men här kommer man ställas mot ett desperat hemmalag, och jag tror vi kommer få se en tuff match med mycket kamp.

Båda matcherna har målmässigt varit jämna och även om gästerna är det bättre laget så kommer hemmalaget göra allt i sin makt för att vinna matchen, och känslan är att lagen återigen bjuder på en tät match.

Speltips: X och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip