Mora och Karlskoga ska upp för fjärde gången i denna kvartsfinalserie, och efter segern senast bör hemmalaget fått en hel del självförtroende.

Mora öppnade med två raka förluster där siffrorna skrevs till 2-0 samt 2-1, och man hade väldigt svårt att få hål på en bra spelande Volden i Karlskogas kasse.
Nu senast väntade dock hemmamatch efter två raka bortamatcher och då stod man för ett riktigt stark insats när man vann med 7-3, och spelmässigt var man det bättre laget.
Med den segern i ryggen bör man fått en hel del självförtroende och på hemmaplan har man gjort det bra under säsongen, och här väntar en ny match på hemmais.

Lagets stjärnor Persson och Ljunggren imponerade rejält i segermatchen senast då de stod för fyra respektive fem poäng i matchen, och mycket offensivt kretsar kring dem.
Det finns dock fler bra spelare i Carlsson, Wernblom, Lavoie och Bergkvist som samtliga håller en hög nivå, och gör man en lika bra insats här så bör man kunna ta en ny seger och kvittera matchserien.

Karlskoga kunde inte utmana Mora på bortaplan senast då man förlorade med 7-3, och spelmässigt var man det svagare laget i matchen.
Målvakten Lars Volden som stod för två riktigt bra insatser i de två första matcherna kom inte alls upp i samma nivå senast och det blev blygsamma 81,08% i räddningsprocent i matchen, och han måste spela klart bättre om man ska utmana i denna matchen, precis som hela laget.

Det finns en fin kvalitet i truppen då man har en väldigt bra målvaktssida. Även spelare som Björklund, Rekonen, Lindquist och Lilja finns i laget, och den förstnämnda har gjort 43 poäng på 43 matcher. Man möter dock ett bra lag, vilket man fick känna på senast, och här tror jag att man återigen kan få problem på bortais.

Efter Moras fina insats senast lär man kliva ut med gott om självförtroende i denna matchen och då det återigen är hemmaplan som väntar så ska man ses med goda segerchanser, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip