Under måndagen ska Mora ta sig an Kristianstad på hemmaplan, och här har jag min idé klar.

Mora kommer med riktigt bra form i bagaget då man vunnit fyra av sina fem senaste matcher där man också slagit riktigt bra motstånd i Björklöven två gånger samt Västerås och AIK, och det är ett riktigt bra facit.

Nu senast så slog man Björklöven på bortaplan med 1-3 efter att Lyrenäs gjort det sista målet i öppen kasse, och insatsen var riktigt bra. Persson fortsätter också att göra mål för laget och efter att han gjorde mål även senast så är han nu uppe i 17 mål på 20 matcher, en klart imponerande siffra, och han har nu gjort mål i fem av de sex senaste matcherna.
En annan spelare som var riktigt bra i matchen var målvakten Ward som räddade 32/33 skott.

Nu är det hemmamatch och ser man till tabellen så är man det laget som plockat minst poäng. Man har dock bara spelat åtta matcher på hemmaplan hittills där man vunnit fyra av dessa, så något minus är det absolut inte, och spelar man lika bra som på slutet så ska chanserna till en ny seger vara riktigt bra.

Kristianstad kommer med tveksam form då man förlorat fem av de sex senaste matcherna.
Nu senast så tog man en efterlängtad seger då man slog Karlskoga med 2-3 efter förlängning, något som måste varit riktigt skönt för laget.

Man har en het spelare i Mollden som i powerplay sett riktigt bra ut på slutet då han gjort mål i spelformen i fyra av de fem senaste matcherna, och där får hemmalaget se upp.
Truppmässigt så skrämmer man dock inga lag, och man tillhör de svagaste lagen i serien.

Nu är det också en ny bortamatch och trots segern senast så har man haft det blytungt på resande fot då man bara vunnit två av sina tolv bortamatcher denna säsongen, och här bör man få svårt att ta poäng.

Mora har sett riktigt starka ut på slutet och då man ställs mot ett klart svagare Kristianstad så ska segerchansen vara bra, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip