Kniven mot strupen för hemmalaget här då man ligger under med 0-2 i matcher och man har knappast råd att släppa även denna matchen. Prioriterad defensiv att vänta?

Mora kommer från två raka förluster där man i första mötet fick stryk med 3-5 hemma, en match som spelades efter två veckors uppehåll.
Senast fick man stryk med 4-3 i Tegera där man hade 3-0 i baken efter halva matchen, där också Rowe fick matchstraff redan efter 27 sekunder. Man åt sig ifatt och hade 3-2 innan andra perioden var slut. I tredje perioden fick man se Anton Karlsson trycka upp 4-2 i krysset efter en fin backhand där man sedan skapade nerv i slutet då man tryckte in 4-3. Men närmre än så kom man inte.
Nu gäller det att sätta defensiven i första hand så man inte har flera måls underläge redan efter halva matchen, och jag tror det kan bli en avvaktande inledning.

Leksand har klart grepp om platsen till SHL just nu och man rider på vågen av segrar. Senast tog man sin tolfte raka seger och formen är otroligt bra samtidigt som det lyser om spelarna i laget.
Jag tycker man har gått ner lite efter att man haft 3-0 och 4-0 ledningar i matcherna och bjudit in Mora, och här tror jag inte man kommer sitta i samma sits.
Man bör möta ett Mora som pratat igenom det defensiv spelet rejält och jag tror man kommer få kämpa klart hårdare för målen i denna match.

Jag tror inte vi kommer få se en lika målrik match som de två första matcherna, och siktar in mig på underspelet här.

Speltips: under 5,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT