3-1 i matcher till Leksand och Moras existens i SHL nästa säsong hänger på en oerhört tunn tråd.

Mora ligger under med 3-1 i matcher efter att man förlorat i Tegera senast med 2-1 efter att det avgörande målet kom med 3.09 kvar av matchen, och det var ett skott Engstrand borde tagit.
Man var det bättre laget i första perioden, men sedan kom Leksand in i matchen och lyckades vända.
I hemmamatchen här gäller det för Mora att spela oerhört smart och inte ge iväg några kontringar, och jag tror vi kommer få se en avvaktande inledning, och en match där misstag kan bli extremt kostsamma för hemmalaget.

Leksand sitter i förarsätet och man vet att man har tre matcher på sig att stänga denna matchserie och ta sig till SHL, en sits man förmodligen njuter av.
Brage har spelat hur bra som helst i kassen och var den stora anledningen till segern senast.
Man vet att det inte är hela världen om man skulle förlora här, så anspänningen lär inte vara riktigt lika hög som hos hemmalaget som får säga hej då till SHL vid förlust.

Senast lagen möttes i Mora så gjorde hemmalaget fyra mål på sex minuter där Brage byttes ut, och det lär vara en rejäl revanschlusta här, och jag tror vi får se en målsnål match.

Speltips: under 5,5 mål och jag investerar 2u hos SpeedyBet // TT