Speltips: Mora - Luleå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-18 18:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.81
Tips: 2 hcp 0
Bottenlaget Mora tar sig an superheta Luleå, ett Mora som just nu parkerar på elfte plats i serien mot ett Luleå som klättrat fint den senaste tiden och ligger på en åttonde plats. Jag tycker att Luleå ska ha fina möjligheter att vinna den här matchen och kommer därför spela Luleå med hcp 0 till 1.81 hos Unibet med en flatinsats. Insatsen tillbaka vid oavgjort.

Mora är inne i en rätt bra period just nu, man har fyra vinster på sina sex senaste matcher. Men vi måste också lägga in i denna "bra form" att Mora haft ett ganska så enkelt spelschema den senaste tiden och "bara vunnit" mot lag som inte är superheta. I Moras fyra senaste vinster har man Örebro två gånger om, krossade Rögle borta och vann nu senast hemma mot Karlskrona efter övertid. Enligt mig så är Mora ett av de svagaste lagen i SHL och man har även haft oerhört svårt att slå bättre motstånd, man har spelat nio matcher mot de "bättre lagen" som ligger på övre halvan i SHL och åtta av dessa möten har slutat med förluster, man har mer eller mindre bara tagit poäng mot de svagare lagen. Man har dessutom varit rätt svaga på hemmais, man har fått med sig en del segrar men bara slagit de lagen som är lite sämre som sagt, med undantag när man slog HV71.

Luleå går oerhört bra i SHL just nu och har sex vinster på sina sju senaste matcher och just nu är man inne i en fin streak på fyra raka segrar så an vill nog väldigt gärna fortsätta den. Luleå ledde i senaste matchen hemma mot Frölunda med 3-0 men tappade efter det matchen helt och det slutade tillslut 3-3, men Luleå lyckades vinna på straffar. Luleå har flera gånger under säsongen blivit väldigt passiva när man haft ledningen vilket inte är bra, det får man sluta upp med.

Jag tycker nog Luleå är bättre på alla plan om man jämför med Mora, Luleå har varit rätt svaga i specialteams denna säsong, trots det ligger man nu på en ganska bra placering i tabellen och det är ett tecken på att fem-mot-fem-spelet fungerar bra. Mora är dock ännu svagare i specialteams än vad Luleå är. På målvaktssidan är det ganska jämt, men hittills är Luleås Lassinanti vassare än Engstrand. Luleå är väldigt skickliga defensivt och släpper inte till många möjligheter till motståndaren, jag tror på en ganska tät historia här där Luleå tillslut drar det längsta strået.

Match: Mora - Luleå
Spel: Luleå hcp 0
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Mora - Luleå
Spela på Speltips Mora - Luleå
SHL-Grinder - 18 November 2017 - 06:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
hipo - 2017-11-18 16:25

Håller med förgående talare, tror Luleå nyper en seger ikväll men det du säger i reken är ju bara rent skitsnack. Vet inte vad du grundar dina åsikter på, men du är iallafall ute och cyklar

Nm - 2017-11-18 11:24

Intressant. Hemma svagt? 4vinster av 7möjliga 1 förlust är på sudden mot FHC. Va med i matcherna både mot MIF och FBK(3 av målen är i tomkasse). Enkelt spelschema? 11 av 18 matcher har varit på borta is. De var Mora som vände Örebros starka säsongs inledning med sina 2vinster i back to back.

Luleås senaste 6 matcher, 4 hemma 2 borta varav de har vart Rögle och KHK borta, med udda måls seger i ena och vinst i förläning i andra.

Hur reflekterar du :)?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar