Speltips: Mora - Luleå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-02-16 18:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.05
Tips: 2
Mora möter under lördagskvällen Luleå på hemmais. Trots hemmafördelen tror jag Mora kommer få det oerhört tufft. Luleå finns i skrivande stund till 2.05 hos Bethard och FastBet och det tycker jag är ett odds värt att klicka! Spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

Mora kommer från en otrolig vändning senast mot Skellefteå där man hämtade upp ett 3-0-underläge inför den tredje perioden och vann sedan på övertid. Detta ger givetvis lite ny energi till Mora som krigar för att hålla sig kvar i SHL. Jag tror dock inte det räcker mot serieledande Luleå som verkligen imponerar, mer om det senare i reken. Mora ligger just nu en poäng efter Örebro och därmed en poäng ifrån säker mark. Det kommer bli en fight mellan Mora och Örebro ända in i slutet om vilket lag som ska knipa den 12e och sista biljetten till vidare spel i SHL kommande säsong. Mora har vunnit två raka matcher nu, men innan det var det tufft för Mora. Mora skulle verkligen behöva en seger, men ikväll möter man tuffast tänkbara motstånd, hemmalaget kommer få det tufft.

Luleå som sagt, dem flyg i början av säsongen, dem flög i mitten av säsongen och dem flyger fortfarande. Serieledare med tre poängs försprång mot närmast hotande lag, Färjestad. Luleås form är ruggigt bra med fem segrar i sina sex senaste matcher. Som jag varit inne på tidigare så är Luleå så oerhört stabila denna säsongen, det är laget i serien som gör minst dåliga matcher och det kommer man oerhört långt på. Luleå är dessutom OERHÖRT starka på bortais, i sina tjugo spelade bortamatcher har man spelat in 34 poäng, Luleå snittar alltså över 1.5 poäng per match på bortais och då har man mött oerhört mycket starkare motstånd än kvällens.

En oerhört viktig match för båda lagen, Mora för försöka hålla sig kvar i SHL och Luleå för att fortsätta inneha serieledningen. Som alla förstår ligger det flera ton av press på Moras ryggar i varje match nu. För Luleå som har ett fint flow och 100% säkrat slutspel är det ingen press alls. Dem kan bara spela ut och njuta av serieledningen så gott det går. Nej, detta blir alldeles för tufft för Mora, Luleå till 2.05 är fin!

Match: Mora - Luleå
Spel: Luleå
Odds: 2.05
Insats: Flat
Bolag: Bethard, FastBet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Mora - Luleå
Spela på Speltips Mora - Luleå
SHL-Grinder - 16 Februari 2019 - 09:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Hokospokos - 2019-02-16 10:08

"Serieledare med tre poängs försprång mot närmast hotande lag, Färjestad"
Du missade att Färjestad vann igår och tog över första platsen?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tyskland U21 - Rumänien U21
Fotboll - U21-EM - Tyskland asian -1
1.90
21:00  Norge - England
Fotboll - Dam-VM - Under 2,5 mål
1.80
21:00  Spanien U21 - Frankrike U21
Fotboll - U21-EM - Spa mål i 1:a halvlek
1.98
21:00  Venezuela - Argentina
Fotboll - Copa America - BLGM Nej
1.75
21:00  Uruguay - Peru
Fotboll - Copa America - Uruguay håller nollan
2.00
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset tor 27/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming