Jag tror inte får se en målsnål match som det var igår mellan dessa lag. Gårdagens match slutade 0-0 vilket är helt otroligt. Jag tror tvärt om idag, att vi kan få se en hel del mål och jag tror framförallt det är Malmö som kommer stå för dem, men det spelar ingen roll så länge vi får se minst fem mål. Över 4.5 mål spelas hos Nordicbet till 1.86 med en flatinsats.

Mora fick igår sin första seger på väldigt väldigt länge och den var oerhört viktig för laget som inte alls fått till det den senaste tiden. Visserligen bara två poäng, men två poäng är väldigt bra borta mot Malmö. Denna seger bör kunna lyfta Mora rejält inför dagens match. Mora har haft fruktansvärt att göra mål den senaste tiden, men även fast man inte gjorde några mål igår heller så tror jag att deras offensiva spel kommer bli bättre till dagens match då man har nytt självförtroende i laget. Det är dessutom en otroligt viktig match för Mora som i och med seger idag skulle gå upp på lika många poäng som Rögle som ligger precis ovanför strecket.

Malmö skulle även dem behöva denna segern otroligt mycket. Man har en ypperlig chans att idag dra ifrån HV71 som ligger sjua med fem poäng idag om man skulle vinna. Jag har svårt att se att någon av dagens lag skulle vara nöjda med ett oavgjort resultat, båda behöver tre poäng därav tror jag matchen kommer öppna upp sig mycket mer än gårdagens.

Mora har seriens sämsta boxplay med 71%, samtidigt har Malmö ett bra PP med 24%. Det vore nästan märkligt om vi inte skulle få se något mål i Malmös PP denna kväll. Mora har dessvärre ett uselt PP samtidigt som Malmö har ett bra BP. Det är bara att hoppas på att Mora drar på sig mycket utvisningar för vårt spel.

I Moras matcher denna säsong har målsnittet legat på 5.12 mål per match och Malmös snitt i sina matcher har legat på 5.7 mål per match. Mora är rätt målrika och Malmö ännu mer. Jag tycker linan på över 4.5 mål känns väldigt snäll och jag tycker det finns goda möjligheter att det blir minst fem mål här ikväll.

Match: Mora - Malmö
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.86
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip