Mora gästas av stekheta Timrå under lördagen och detta kan väl bara sluta på ett sätt?

Mora gjorde sin första match på tre veckor senast då man haft ett längre uppehåll.
Man såg som förväntat inte helt på topp ut, och man förlorade mot Västerås med klara 5-1.

Skönt för laget var att både Ljunggren och Persson stod för poäng i matchen och de fortsätter att producera framåt, och de är lagets viktigaste spelare offensivt.

Nu har man fått en match i kroppen och det bör ha gjort gott. Jag tror dock det krävs ett par matcher till innan man är på topp, och här bör man få det svårt mot ett glödhett bortalag.

Timrå fortsätter att glänsa i serien och nu är man uppe på tolv raka segrar, en otroligt imponerande siffra. Man jagar även rekordet på antal segrar i följd där både Karlskoga och Leksand står på 14 raka segrar, så motivationen lär fortsatt vara på topp.

Nu senast slog man Väsby borta med 4-8 i en match man imponerande i det offensiva spelet.
Dahlén hade i vanlig ordning lekstuga och han stod för 3+1 i matchen och han är nu uppe i 25 poäng, och det betyder att han snittar mer än två poäng per match.

I truppen finns det utöver Dahlén en hel del kvalitet då Lööke, Lundin och Hartmann finns i laget, så man håller en otroligt hög kvalitet.

Timrå håller en klart högre nivå än vad Mora gör och då Timrå jagar rekord i antal raka segrar så tror jag man tar ytterligare en seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT


This is the stats tab
This is the post tip