Formstarka Mora tar emot Tingsryd hemma i Smidjegrav Arena under fredagseftermiddagen, och en ny seger är att vänta.

Mora har verkligen formen på topp då man kommer med fem raka segrar, och man har bland annat slagit Björklöven med 3-6 och Södertälje med 6-1, resultat som inget respekt.
Nu senast väntade en tuff bortamatch mot Karlskoga, något man löste med bravur då man vann med 1-3, en match som dock var jämn.

Nu är man tillbaka på hemmaplan och det är en fördel då man varit starka på hemmais under säsongen, och ser man på inbördes möten så har man vunnit båda matcherna mot Tingsryd under säsongen där man även hållit nollan i båda.

Spelare som Persson och Ljunggren har imponerat stort i de senaste matcherna då man i de fem senaste gjort elva respektive åtta poäng, och de tillhör toppskiktet av poängligan. Där bakom har man Miketinac, Johannesen och Heikkinen, så truppen håller en klart högre nivå än gästernas, och man ska ha goda chanser att ta sin sjätte raka inför hemmapubliken.

Tingsryd ligger näst sist i tabellen och hittills har man bara vunnit 10/30 spelade matcher, och med det är man laget som tagit minst segrar i hela ligan.
Efter fyra raka förluster som man en skön seger senast mot Södertälje med 5-3. Gästerna vilade dock förstemålvakten Tolopilo, men man ska inte ta något från Tingsryd som gjorde jobbet.

I truppen har man bland annat spelare som Öhrn, Gradin och Åkerström som gjort det bra. Man har dock en trupp för den nedre delen av tabellen, och på bortais mot ett Mora som är det bättre laget bör man få det tufft.

Ett Mora med full form och hemmaplan ska ha goda chanser att ta sin sjätte raka seger mot ett Tingsryd som krigar på i botten av tabellen, och här går jag på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip