I Jalas Arena ska vi få så Mora ta emot jumbon Troja/Ljungby, och efter segern mot HV71 senast bör Mora fått en rejäl boost i självförtroendet.

Mora har gjort en rätt medioker säsong hittills då man ligger på en blygsam tiondeplats i tabellen, och förväntningarna var klart högre än så.
På slutet har man dock ryckt upp sig och i de fyra senaste matcherna har man tagit tre segrar.
Nu senast tog man en riktigt meriterande seger när man slog serieledande HV71 med 1-3 på bortaplan, och det var i den tredje perioden man vände på matchen.

Man har i grunden ett bra lag men spelare som Ljunggren, Persson, Wernblom och MacIntyre i laget för att nämna några, och gör man om den senaste insatsen så bör man inte ha några problem att avfärda jumbon i ligan.

Troja/Ljungby fick med sig en poäng senast i mötet med AIK där man kvitterade med dryga fem minuter kvar att spela.
Det blev dock återigen en förlust och på slutet har man haft det riktigt tufft då man bara vunnit en av de tolv senaste matcherna.
Nu är det även bortaplan och det är inget man trivs med då man bara vunnit två matcher på tolv försök.

Man har ett par vassa spelare i Hillding, Oscar Öhman och Fröland som håller en bra nivå, och de gör det bra för laget.
Man har dock en av de svagaste trupperna i ligan och då man gästar ett Mora som kommer från en seger på serieledarna så bör man få det tufft.

Mora är i grunden ett klart bättre lag än gästerna och då man även tagit en del segrar på slutet så tror jag att man visar sig bäst i matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT