I dalarna ska det spelas hockey under fredagskvällen, och det är Mora som gästas av Västerås.

Mora öppnade säsongen med en 1-2 seger borta mot Södertälje efter förlängning. Man förlorade skotten med 30-17 i matchen och det var väl lite av ett rån, även om Södertälje inte var så effektiva i matchen. Efter det har det blivit 0-1 förlust mot Karlskrona samt en 7-1 förlust senast mot Modo. Det var en rejäl urladdning vi fick se senast av Modo, och då Moras styrka ligger i defensiven var det förvånande att man släppte sju puckar.
Nu möter man ett annat topplag som har en bra offensiv, och det gäller att man hittar tillbaka till defensiven, annars bör man få svårt här.

Västerås öppnade säsongen med seger mot AIK med klara 5-2. Sedan blev det förlust borta mot Västervik med 3-2 efter ett man tappat en 0-2 ledning, ett klart oväntat utfall på matchen.
Nu senast var det toppmöte mot Björklöven och där förlorade man med 2-3 i en match man spelade bra, men Cannata i björklövens kasse räddade 32/34 skott.
Med två raka förluster bör man vara riktigt revanschsugna på att börja ta segrar igen, och med tanke på att man är det bättre laget här så tycker jag att man ska ha bra segerchans, framförallt då hemmalaget har en klart bristande offensiv.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip