Mora ska under tisdagen ta sig an Västerås i en match jag förväntar mig bli riktigt underhållande, och möjligheter till mål bör vara goda.

Mora har inte spelat match sedan fredagen och då var det just Västerås man mötte, och där blev det seger med 3-4 efter att kedjan med Grewe, Miketinac och Heikkinen varit riktigt bra.
Man ligger på en åttondeplats i tabellen och efter att man spelat bra på slutet har man chansen på en topp-6 placering vilket innebär att man slipper spela åttondelsfinal, och just nu har man tre poäng upp.

På slutet har man även levererat framåt och ser man på de sex senaste matcherna har man gjort hela 25 mål. Med spelare som Persson, Ljunggren, Carlsson och Wernblom är det inte Konstigt att man gjort en hel del mål, och här bör man fortsätta målproduktionen.

Västerås ligger på en femteplats i tabellen och man kommer lösa en plats bland de sex bästa lagen.
Spelschemat på slutet har varit intensivt då man nu gör sin tredje match på fyra dagar, något som helt klart kan komma påverka.
Man har dock sett formstarka ut på slutet och närmast kommer man från dubbla segrar mot Troja/Ljungby med 5-0 och 5-2, och ser man till de åtta senaste matcherna har det blivit sju segrar.

Näst senast fick man tillbaka offensiv spets i form av Frycklund, och han visade direkt klass då han levererade tre assist. I truppen har man även namn som Zetterberg, Lunsjö, Bergman och Wikman som samtliga är ett hot framåt för laget, och ska man vinna matchen lär det krävas en del mål.

Hemmalaget har levererat rejält framåt på slutet då man gjort en hel del mål. Samtidigt ställs man mot ett offensivt starkt Västerås som har riktigt skickliga spelare, något som bör kunna bädda för en målrik historia, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip