Succélaget Mora tar emot Västervik på hemmais under fredagskvällen, och här räknar jag med en bekväm seger.

Mora har varit en stor överraskning hittills i ligan då man ligger på en finfin tredjeplats.
Trots förlusten mot Tingsryd näst senast så har man formen på topp då man vunnit sju av de åtta senaste matcherna, och att slå lag som Björklöven och Karlskoga är inte fy skam.
Nu senast slog man även Djurgården på bortais trots ett 3-0 underläge efter den första perioden, och man visade en grym moral.

Man har en grymt fin spets i Persson och Ljunggren som är inblandade i det mesta offensivt, och de ligger trea och femma i den totala poängligan.
Även spelare som Heikkinen, Sundberg och Miketinac har imponerat, och på hemmaplan ska man kunna ta en bekväm seger mot överkomligt motstånd.

Västervik är jumbo i ligan och man har åtta poäng upp till nästjumbon Tingsryd, vilket säger en del om kvaliteten i truppen.
Man har tagit en del segrar på slutet mot bland annat Kristianstad och Västerås. Två lag som dock har högst tveksam form.
Bortais här är knappast något plus då man bara tagit fyra segrar utanför hemmarinken.

Under säsongen har man tappat sina två bästa spelare Daniel Brickley och Marcus Vela till Modo, två tapp som är blytunga. In har bland annat Törngren och Erkamps kommit, spelare som gjort det bra, men känslan är att man är svagare nu än i början av säsongen.

Mora är det klart bättre laget i matchen och då man har formen på topp samtidigt har fördel av hemmais så tror jag man tar en bekväm seger, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip