Match mellan Mora och Växjö, jag tycker det inte ska vara något snack här. Enda risken tror jag är om Växjö redan nu börjar slå av på takten och börjar ta det lugnt inför det stundande slutspelet med det tror jag inte. Växjö -1.5 spelas till 2.35 hos Nordicbet med en flatinsats.

Mora går extremt dåligt i serien för dagen, man ligger nu näst sist i serien och läget börjar minst sagt se allvarligt ut. Man provade byta tränarduo och det fick ingen effekt, då tror jag ett tränarbyte påverkar väldigt negativt, det är min personliga känsla bara. Mora har nu fem raka förluster utan en enda poäng och då har man mött lagen man måste ta poäng av, Rögle och Karlskrona. Idag möter man seriens bästa lag som toppar serien överlägset. Det blir som alla förstår ingen enkel uppgift för Mora som alla förstår. Växjö är dessutom inne i en mycket fin form som man mer eller mindre har varit i hela säsongen, just nu har man fyra raka segrar i SHL samt en vinst i CHL, så totalt fem raka för Växjö som säkert inte skulle tacka nej till att förlänga vinstsviten idag.

En stor anledning varför jag tror det blir en bekväm seger för Växjö idag är dels klasskillnaden mellan lagen och även formen, Växjö vinner hela tiden, Mora förlorar hela tiden. Men kanske det viktigaste av allt är Växjös PP mellan Moras BP, det är en som en mardröm för Mora att gå in i BP. Mora har seriens klart sämsta BP med cirka 70%, samtidigt har Växjö seriens bästa PP med dryga 27%. Mora får hålla sig på isen om man vill ha någon chans att vinna idag.

Växjö har Mora har mötts två gånger denna säsong, båda gångerna har Växjö vunnit och segrarna har varit enkla med stor målmarginal. Jag tror på något liknande ikväll.


Match: Mora - Växjö
Spel: Växjö -1.5
Odds: 2.35
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip