Mora mot Växjö ikväll och krisen hos gästerna är enorm och man måste vända på trenden här.

Mora ligger nia i tabellen och man har plockat de flesta poängen på hemmaplan. Man kommer från två hemmasegrar mot Färjestad och Skellefteå, meriterande segrar. Jag tycker man visat en del goda intentioner under inledningen hittills och man har faktiskt gjort det rätt bra. Hemmaplan är som sagt en fördel och man möter Växjö i rätt läge då det stormar om klubben.

Växjö går otroligt svagt hittills och man åkte också ur CHL i en grupp där man mötte Bern, Salzburg och Cardiff, otroligt svagt! Matchen mot Cardiff senast gällde såklart inte mycket mer än att man hade läge att slipa på saker man saknas hittills, men att man släpper in fem mål är svagt mot ett lag från Storbritannien. Man gjorde även fem mål framåt och det kändes som man kunde fått med sig en del självförtroende efter den matchen, men man blev nollade av HV71 på hemmaplan, en match man förlorade med 0-4.
Mora är motståndet här och möjligheter till mål finns absolut, men ska man lösa seger så känns det som att man behöver göra en del mål, så överspelet lockar absolut!

Speltips: över 4,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip