Täta matcher har avlöst varandra hittills i slutspelet mellan Nizhny Novgorod och Lokomotiv Yaroslavl. Blir det något liknande att vänta?

Nizhny Novgorod har förlorat båda matcherna på bortaplan i inledningen här av åttondelsfinalen. Båda matcherna har Lokomotiv Yaroslavl vunnit med 2-1 och målvaktsspelet har varit riktigt bra tycker jag. Zhukov gjorde lagets mål i första matchen och Kostitsyn gjorde mål i den andra matchen. Daugavins tycker jag är en av lagets bästa spelare men där har man inte fått ut tillräckligt och i övrigt så tycker jag spetsen ser lite tunn ut för att ta sig en bit i slutspelet. Lagets bästa poängplockare i grundserien var Sabolic som gjorde 29 poäng, och det är en bra bit ner i den totala poängligan, närmare bestämt plats 72.

Lokomotiv Yaroslavl håller jag högt i år och det har jag nämnt tidigare. Jag tycker att man har ett intressant lag med flera spelare som kan avgöra matcher. Målvaktssidan ser också bra ut och även om Murygin inte sett helt stabil ut under hela säsongen så har han öppnat slutspelet på bästa sätt. Som backup har man Sudnitsin och att han är backup i ett KHL lag är fel, och det säger en del om konkurrensen.
Staffan Kronwall vann den interna poängligan i grundspelet och han har tagit ytterligare ett kliv upp från det fina fjolåret, trots sina 35 år. I övrigt hittar vi namn som Kozun, Talbot och Kontiola, så det finns mer att ta av då en del av spelarna inte nått upp till prestationerna från förra säsongen.

Flera bolag har gästerna som knappa favoriter vilket jag tycker är rätt, och Coolbet har fortfarande kvar hemmalaget som favoriter och då tycker jag att värdet finns där.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip