Hockeyettan är i full gång, och matcher fortsätter dugga tätt. I den östra serien gästas Nacka av Visby/Roma, ett lag som förväntas blanda sig i toppen.

Nacka hade en tuff säsong i fjol där man kom näst sist i playoff och åkte ur hockeyettan. Inför denna säsong så har man dock fått en friplats att få spela kvar då Haninge blev av med sin elitlicens och Mjölby som var valet efter tackade nej. Man har en tunn trupp och jag tror det blir svårt att hålla sig ifrån botten av tabellen. Man har vunnit hälften av sina tio matcher och överraskat. Men det lär gå tyngre och tyngre ju längre säsongen lider, och att ställas mot ett topplag inget man gillar, då vi sett Huddinge vinna med 6-0 och Hudiksvall med 2-9.

Visby/Roma tog sig till playoff mot hockeyallsvenkan i fjol där man som väntat inte hade mycket att hämta, och man vann bara en av tio matcher. Man är ett av de tre bästa lagen i serien tillsammans med Huddinge och Hudiksvall, och det lär bli många segrar för laget.
Man har öppnat säsongen bra och står på sju segrar efter tio matcher. Man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och verkar ha fått ordning på spelet efter en dipp.

Gästerna har ett tyngre spelarmaterial och mer rutin i truppen för större uppgifter, och jag tror man visar sig numret större än hemmalaget i denna matchen.

Speltips: 2 vilket betyder bortaseger på ordinarie tid, och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip