Play-In mellan Nashville och Arizona är det som gäller här.
Jag tror på en tight match där Nashville styr matchen, och jag har min idé klar.

Nashville gjorde ingen vidare grundserie
då man bara slutade sexa i sin conference. Det låter kanske inte så dåligt, men med tanke på truppen man besitter så hade man väntat sig klart mer från laget då man har stjärnor som Arvidsson, Forsberg, Josi och Duchene.
I genrepet vann man med 0-2 mot Dallas, och man visade upp en stark defensiv. Nu är det verkligen upp till bevis för laget då man ska spela om bucklan, och då är första hindret att slå ut Arizona.

Arizona slutade på plats elva i conferencen och jag tycker man gjorde det bra. Man öste dock inte in mål framåt, och det är såklart ett minus inför denna matchserie. Offensivt så får Taylor Hall dra ett riktigt tungt lass då det är en spelare av riktigt hög kvalitet framåt. Det finns såklart även en del vassa spelare framåt i laget, men lyckas Nashville stänga ner en spelare som Hall så är mycket vunnet, och då bör man ha klart svårare att skapa de riktigt vassa målchanserna.
Schmaltz är ett frågetecken inför matchen, och det vore också ett klart minus offensivt sett.

Jag tycker Nashville är det bättre laget och lyckas man stänga ner en spelare som Hall är mycket vunnet, och då tror jag Arizona får tufft att göra flera mål i matchen.

Speltips: Arizona under 2,5 mål och jag investerar 2u till oddset 1.73 hos Casumo , Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip