SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Ikväll får vi se match två mellan Nashville och Arizona. Jag tror på ett klart mer taggat Nashville från start här, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Nashville var inte alls med från nedsläpp senast och man hade 0-3 i baken redan efter en kvart, och det var en rejäl uppförsbacke tidigt i matchen. Man gjorde dock ett tappert försöka att komma igen, men det räckte inte hela vägen och matchen slutade 3-4.
Forsberg visade form i matchen och han stod för två av målen, båda i spelformen powerplay, och han kommer att bli en viktig kugge framöver.
Laget håller bra klass och spelare som Duchene, Johansen, Arvidsson och Josi finns i laget.
Jag tror man lärde sig av den senaste matchen och man kommer vara med i matchen direkt från nedsläpp, och då bör man ha bra chans att kvittera matchserien här.
Samtliga spelare är tillgängliga i matchen.

Arizona är underdogs i denna matchserien och man är inte helt ofarliga, något man visade senast.
Man gjorde en bra grundserie där man slutade elva, och nu har man alltså 1-0 i matcher mot Nashville.
Rivstarten senast var dock avgörande i matchen och här lär man inte alls få samma start då Nashville kommer vara med direkt från start, något som gör att man kommer få kriga ännu hårdare för målen.
Spelare som Hall, Dvorak och Kessel kommer sannolikt också tas hårdare i matchen, och det kommer inte bli en lika lätt match som senast.
Schmaltz är fortsatt tveksam här, en spelare som är viktig offensivt för laget.

Nashville bör vara påkopplade direkt vid nedsläpp i matchen och då tror jag man blir för tuffa för Arizona, och känslan är att man kvitterar matchserien här.

Rinne (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 2.25 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip