Inatt får vi se ett fint möte mellan Nashville och Calgary. Nashville har öppnat starkt på hemmaplan och jag tror man fortsätter på det spåret här.

Nashville vann med stabila 3-0 senast mot Chicago. Det var aldrig något snack om saken då man ägde matchen och vann skotten med 51-20. Lehner gjorde trots förlusten en riktigt bra match för gästerna, och i en intervju med en Chicagospelare efter matchen så sa han att det likaväl kunde blivit 10-0 om inte Lehner hade storspelat. Nick Bonino stod för ett hattrick i matchen då han tryckte in samtliga tre puckar i matchen.
Man fortsätter prestera på hemmaplan då man vunnit 6/8 matcher, och står just nu på tre raka där man hållit nollan i två av dessa matcher. Fortsätter man spela som man gjort på hemmaplan hittills bör gästerna få det otroligt svårt.

Calgary kommer på besök och laget kommer med två raka förluster. Målskyttet har även gått lite tungt sista matcherna då man gjort två mål senaste två matcherna.
Senast blev det förlust mot Carolina med 2-1 efter att man tappat ledningen i sista perioden.
På bortaplan har man inte glänst spelmässigt och man har bara plockat fem poäng på åtta matcher där målskillnaden visar 14-25, så målskyttet behöver bli bättre för att man ska kunna vinna matcher.

Nashville som är stekheta på hemmaplan gästas av ett bortasvagt Calgary som har svårt med målskyttet, och jag tror hemmalaget visar sig starkast i denna match.

Rinne (Unconfirmed) - Rittich (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip