Nashville Predators - Carolina Hurricanes

I natt kommer jag plocka ett spel mellan Nashville Predators och Carolina Hurricanes. Ett Preds som åkt på två raka förluster efter att ha inlett försäsongen med dubbla vinster mot Florida Panthers.

Nashville har tagit det relativt lugnt under försäsongen och man har satsat på att träna väldigt bra istället för att resa mycket. Därför har laget endast spelat två split squad matcher under försäsongen där man vann båda mot Panthers, och senast föll man klart mot Tampa Bay Lightning i dubbelmötet.

I Preds fall så har man redan nu börjat banta ner träningslägrets spelare till de ordinarie spelarna som kommer slåss om sista platserna när säsongen drar igång. Just nu verkar det vara främst den 13e forwardspositionen som det slåss om och den 19-åriga finska talanger Tolvanen ser ut att vara den som kommer ta sista platsen. Hur som helst fortfarande viktigt för Preds unga spelare att visa framfötterna.

Carolina Hurricanes tycker jag sett riktigt intressanta ut under försäsongen och laget är obesegrat med imponerade vinster x 2 mot Tampa Bay Lightning och senast en klar vinst mot Washington Capitals. Den senast vinsten mot Tampa samt vinsten mot Caps får ses som att man gjorde det som förväntades då man ställde betydligt starkare lag än motståndarna på isen men den första vinsten mot Tampa var den mest imponerade då man tvålade dit ett rutinerat Tampa med i stort sett bara ynglingar.

Det är just dessa ynglingar som Carolina kommer med till nattens match och truppen består av:

Carolina Hurricanes

Goalies: S.Darling, A.Nedeljkovic
Defenders: H.Fleury, B.Pesce, J.Bean, R.McKeown, T.van Reimsdyk, D.Renouf, M.Cajkovsky
Forwards: P.Di Guiseppe, S.Maenalanen, J.Gauthier, B.McGinn, A.Poturalski, A.Svechnikov, J.Martinook, N.Roy, J.Kuokkanen, C.Bishop, L.Wallmark, V.Zykov

Nashvilles trupp är inte bekräftad här, men man har som sagt en väldigt smalt utbud att välja kring och med de spelarna som finns så ser jag oavsett ett väldigt bra lag på isen. Min produktion blir att man kommer att blanda laget rätt bra mellan unga och rutinerade spelare och med Preds bredd så ska man vara rätt överlägsna här trots att Carolinas ynglingar imponerade mot Tampa. Tyckte för övrigt det var veteranerna i Tampa som såg allmänt slöa ut i den matchen där bland annat Vasileivskiy stod för två stora målvaktstavlor.

Preds väljer bland dessa spelare

Forsberg-Johansen-Fiala
Arvidsson-Turris-Smith
Josi-Ellis
Ekholm-Subban

Jarnkrok/Bonino/Sissons
Salomaki/Gaudreau/Grimaldi
Rinaldo/Blackwell/Tolvanen
Hamhuis-Weber
Bitetto-Irwin

Rinne, Saros, Grosenick

Kommer uppdatera inlägget med lineup senare, men då risken finns på att oddsen sjunker rejält då så ”gamblar” jag lite och plockar redan nu:

Match: Nashville Predators - Carolina Hurricanes
Spel: 1
Odds: 1.97
Insats: 3/7u
Bolag: Nordicbet eller Betsson
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip