Natten bjuder på en del matcher i NHL, och jag har hittat ett bra spel i matchen mellan Nashville och Carolina.

Nashville kommer med tre raka segrar i bagaget där man slagit NY Islanders och St Louis två gånger om.
I den senaste matchen vann man med 2-1 trots att man var det svagare laget i matchen. St Louis var bättre igenom hela matchen, men Rinne stod för en grym match i kassen då han räddade 38/39 skott.
Det ska även sägas att St Louis har haft det kämpigt, så man mötte ett bra lag i en formsvacka.
Ser man över säsongen så har man inte levt upp till förväntningarna då man placerar sig på en svag niondeplats i conferencen.
Hemmaspelet har också varit rätt svagt då man bara vunnit 13/28 matcher, så det finns helt klart mer potential i laget än vad man visat.
Skada har man fortsatt på Ellis.

Carolina förlorade sin senaste match då Edmonton vann med 3-4 efter förlängning. Man gjorde en bra match utan att glänsa, och det finns absolut mer att förvänta sig av laget.
Man ligger åtta i conferencen och det gäller att avsluta riktigt bra för att knipa en slutspelsplats, något man såklart förväntas att göra med tanke på vilka spelare man har i truppen.
Nu är det bortamatch som gäller och där har man varit något svagare än på hemmaplan. Här blir man dock rätt klara underdogs, och jag tycker man visat mer klart mer under säsongen än vad hemmalaget har gjort, så man ska absolut kunna vinna denna matchen.
Skada finns på Hamilton.

Här tycker jag gästerna absolut inte ska underskattas, och med tanke på att hemmalaget blir klara favoriter så väljer jag att gå på bortaseger.

Rinne (Unconfirmed) - Mrazek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip