Natten till tisdag bjuds vi på match mellan Nashville och Carolina, och här har jag en idé.

Nashville kommer från en 3-1 seger mot just Carolina i en jämn match, och det avgörande målet kom i öppen kasse.
Man har säkrat fjärdeplatsen i divisionen och det är något som gjort att man också säkrat slutspel, och nu ska man spela sin sista match i grundserien.
Den ska spelas mot just Carolina, och det är även motståndet som väntar i slutspelet, så det blir lite av en försmak inför vad som komma skall.

På slutet har man sett rätt bra ut och det har blivit en hel del segrar, och mycket är tack vare Filip Forsberg som nu fått några matcher i sig efter frånvaro. Han är nu uppe på 31 poäng på 38 matcher, och han ligger tvåa i den interna poängligan trots att han missat en del matcher.
Nu ställs man dock mot ett tufft Carolina som lär vara ute efter revansch, och känslan är att man får det tuffare nu än senast.
Saknas gör Sbisa, Borowiecki och Olivier samtidigt som Arvidsson, Gudbranson och Cousins är tveksamma.

Carolina kommer vinna divisionen då man spelat ihop 80 poäng hittills, och totalt har man vunnit 36/55 matcher, en siffra som är riktigt bra.
Nu senast blev det förlust i en jämn match mot Nashville, och man var helt enkelt lite för ineffektiva.

Nu är det dock sista matchen i grundserien och det lär vara skönt att avsluta med en seger inför slutspelet. Det är även Nashville man kommer att ställas mot, så matchen känns klart viktigt då man säkerligen vill gå in i slutspelet med en härlig känsla.

Truppen är riktigt stark då vi hittar spelare som Aho, Teravainen, Necas, Staal och Trocheck, så kvalitet finns det gott om, och i grunden håller man en högre nivå än Nashville.
Saknas gör Paquette, Martinook, Svechnikov, McGinn och Slavin.

Nashville vann det senaste mötet mot Carolina men här tror jag att gästerna kommer att visa upp ett klart bättre spel, speciellt då man lär vilja sätta sig i respekt inför kommande slutspel, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip