Natten till söndag ställs Nashville mot tufft motstånd i Carolina, och det bör bli en tuff match för laget.

Nashville öppnade säsongen med en 3-4 förlust mot Seattle Krakens där man efter två perioder låg under med 2-3. Väl i den tredje perioden skapade man en hel del chanser, men man hade svårt att få in pucken. Med 1.21 kvar att spela släpper man 2-4 i öppen kasse, och trots att man fick in en reducering i slutet räckte det inte hela vägen fram.

I laget har man kvar spelare som Josi, Johansen, Forsberg och Duchene samtidigt som man fått in Myers i backlinjen, så laget håller en bra nivå, men mot ett riktigt tufft Carolina bör man ändå få svårt.

Carolina vann premiären med 6-3 mot NY Islanders där man stod för en fin insats, och skotten vann man även med 41-28.
Svechnikov stod för tre poäng i matchen, och han hade en väldigt bra afton.

Till denna säsongen har man tappat Hamilton, och det är ett väldigt tungt tapp defensivt. Man har dock plockat in Andersen och Raanta i kassen, DeAngelo, Bear och Cole defensivt samt Kotkaniemi och Stepan offensivt, så man har gjort en del fina nyförvärv till denna säsongen.
Man har också kvar spelare som Teravainen, Aho, Svechnikov, Trocheck och Necas, så laget håller även denna säsong en riktigt bra nivå, och här bör man ha en bra segerchans.

Nashville har ett bra lag samtidigt som man har fördel av hemmaplan, men jag håller inte alls med om att man ska vara favoriter i matchen då Carolina är det bättre laget, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip