Natten till söndag svensk tid gästas Nashville av Carolina på hemmais och min teori inför nedsläpp är att denna match har goda förutsättningar att bli en målrik sådan.

Hemmalaget Nashville kommer från förlust i premiären och detta mot det nystartade laget Seattle. Slutresultatet i den matchen skrevs till 4-3 och vad gäller skotten så vann hemmalaget den statistikraden med 30-26, så det var en match med gott om chanser.

Senast Nashville gästades av Carolina var i försäsongens sista prövning och då var det hemmalaget som vann med 4-3, men då slutade skotten istället 17-37. Detta vittnar inte om så mycket, men det de säger är att Nashville kan vara duktigt effektiva om det vill sig väl.

Carolina premiärspelade på hemmais mot Islanders och tog full pott i den matchen genom en 6-3-seger. Skottstatistiken i den matchen tog hemmalaget hem med 41-28 och nu gör de återigen ett besök i Bridgestone Arena där de har revansch att utkräva efter förlusten här senast under försäsongen.

Min teori är att båda lagen kommer gå för seger och då de öppnat säsongen med två målrika matcher på varsitt håll är det inte alls omöjligt att det fortsätter så.

SPELTIPS
Över 5,5 mål under ordinarie speltid till 1.81 hos Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip