Nashville tar emot topplaget Carolina natten mot fredag, och trots att gästerna är klara för slutspel så bör man ha god segerchans.

Nashville ligger på en tiondeplats i conferencen och ser man på den total tabellen ligger man på en 18 plats, så man vad gjort en helt okej säsong.
Man kommer även från en 3-2 seger mot Vegas, och på slutet har man tagit ett par tunga skalper mot just Vegas samt Boston.

Man kommer dock inte ifrån det faktum att truppen haft en hel del tunga avbräck då Duchene, Johansen och Forsberg saknats, några av lagets absolut bästa spelare, och de lär inte vara tillbaka i spel här.
Listan är dock längre med namn som Parssinen, Lauzon, Borowiecki, Carrier och Smith samtidigt som stjärnbacken Josi är ett frågetecken, så laget man förväntas ställa på isen skrämmer inte, och jag tror man får det för tufft.

Carolina klassen bättre

Carolina har gjort en strålande säsong och man ligger tvåa i conferencen bakom omöjliga Boston, och man har säkrat en slutspelsplats.
Nu senast krävdes det förlängning för att vinna mot Ottawa och segern innebar att man tog sin tredje raka, och defensivt har man visat upp ett klart bättre spel än i matcherna innan.
Att det är bortaplan nu är heller ingen större minus då man spelat bra även på resande fot.

Jämfört med hemmalaget så har man inte alls samma tunga skadeläge även om givetvis Svechnikov lämnar ett stort hål efter sig i offensiven
I övrigt saknas Pacioretty och Kase samtidigt som Teravainen är ett frågetecken.

Carolina har bättre skadeläge i truppen och även att man är klara för slutspel lär man vilja hålla kvar sin plats bakom Boston, och här skiljer det normalt en klass.

Lankinen (Unconfirmed) - Raanta (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip