Nashville Predators - Chicago Blackhawks

Goalies: Rinne (confirmed) vs Crawford (probable)

Nytt divisionsmöte i central division mellan toppen och botten i natt när Nashville Predators gästas av Chicago Blackhawks. Kan Preds studsa tillbaka efter att ha blivit nollade på hemmais mot Coyotes mot ligans kanske sämsta lag just nu?

Nashville Predators har jag ständigt hållit som ligans mest kompletta lag. Man har alla delar i truppen som gör laget oerhört svårslaget. Detta har man kunnat se hela säsongen och laget är i toppen av ligan trots att man på slutet haft skador på 3 nykelspelare i PK Subban, Viktor Arvidsson och Kyle Turris. Även Preds är mänskliga och senast kommer man från en tung 0-3 förlust hemma mot Arizona Coyotes, ett lag man knappt har förlorat mot på senare år. Detta trots stort spelövertag, men Adan Hill som fick hoppa in gjorde sin bästa match i karriären och tog sin första NHL-nolla och blev därmed också Coyotes yngsta målvakt som hållit nollan.

Chicago Blackhawks är laget som jag följt klart mest under mina NHL-år och jag måste säga att jag inte sett Hawks såhär dåliga på bra länge. Visserligen var en förändring nödvändig men jag håller inte med om att nu va tiden att göra det. Bowmans byte av coach Q mot nya Collinton har inte gjort någon positiv effektiv på laget och om du frågar mig ser laget bara mer förvirrat ut. Man spelar USELT försvarsspel och de rutinerade rävarna som Duncan Keith och Brent Seabrook är totalt värdelösa. Den som säger annat har inte sett en NHL match. Laget har i mina ögon den sämsta backuppsättningen i ligan just nu och det syns även i resultaten. Laget läcker in mål och senast släppte man in hela 6 mål mot Jets för att några dagar innan det släppt in hela 8 mål mot Vegas. Nu lyckades Hawks göra match senast mot Jets och föll med 6-5 men spelmässigt så är man helt horribla.

Om vi tittar på denna matchup i natt så råder det klasskillnad mellan lagen i spelstyrka. Hawks har brutalt svag defensiv just nu och Preds blev nollade senast. Det händer inte ofta på hemmais och räkna med att vi får ett revanschsuget Preds i natt som kommer sätta gasen i botten. Möter i mina ögon det lag med sämst defensiv just nu och man har läckt in mål i många matcher. Finns inte bättre möjlighet än såhär för Preds att få igång målskyttet och jag tror stenhårt på att man löser ett par kassar här. Därför kommer nattens spel bli:

Match: Nashville Predators - Chicago Blackhawks
Spel: Nashville Ö3.5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 2.05
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson , Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip